tisdag 26 oktober 2010

Var är alla mina stickor?

På några andra bloggar har jag läst om alla deras UFOs som ligger och väntar på sin tur... Jag tror också jag ska ta tag i allt som ligger halvfärdigt. Om inte annat för att få lite koll på hur många och vilka stickor jag har egentligen. Jag tycker inte jag har så många, men jag tycker hela tiden att jag skaffar mig fler och det enda ställe dit alla stickor kan ta vägen... ja, det är väl att de sitter i halvfärdiga stickningar skulle jag tro.

Garn är en annan sak, förutom stickor, som jag händelsevis råkar införskaffa då och då :D Just nu har jag en underbar härva sockgarn från Punta Yarn, det är 95% merino och 5% nylon, och jag fullständigt älskar färgerna. Dock ska det inte bli sockar utan det ska bli ett par tumvantar som förhoppningsvis värmer gott när kylan nu är på väg på riktigt.Idag ska jag göra färdigt ett par handledsvärmare som bara ska få sig ett par tummar. Jag ska försöka lägga upp bilder så snart de är klara. Och så ska jag ägna kvällen åt att inventera alla UFOs som jag har... Kanske borde jag ha en nollvision inför årskiftet, låter ganska rimligt va?

4 kommentarer:

 1. Jag tog mig i kragen och fotade och lade ut bilder på samtliga pågående projekt för ett tag sedan. Tänkte att detta var ett sätt för mig att se vad jag ska göra klart innan jag börjar nytt, samt om jag "biktade" mig inte så lätt smita undan från det som ska göras... I fartvinden som följde sorterade jag alla mina garner och hittade massor som jag hade glömt bort, men som bara låg och väntade på att få användas.

  Ha en god vecka, kram!

  SvaraRadera
 2. Hej Linda...ja, jag misstänker att det där med att hitta och dokumentera alla ufon här hemma kommer att medföra fler aktiviteter... mina garnhyllor behöver verkligen sorteras iofs. Hmm... det får bli en kväll när jag är mindre trött än idag, det kan nog ta sin lilla stund tror jag!

  Önskar dig också en underbar vecka!!

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du är tillbaka! Var har du köpt detta underbart fina garn? Vilka färger!

  SvaraRadera
 4. Hej anette! Ja, visst är färgerna helt fantastiska!! Jag har köpt garnet på nätet hos http://stickagarn.se, finns under underrubriken Merisock. Jag har köpt garn där några gånger nu och är supernöjd, snabb leverans och jag gillar det som de har. Rekommenderas!!

  SvaraRadera