tisdag 16 februari 2010

Tursam och glad!

Jag är inte känd för att ha tur direkt, och nu är jag så glad så jag nästan spricker :D För jag vann en utlottning hos stickmamman! Min dag blev genast den bästa på länge :D

Och jag som ständigt stickar till mina barn och andra, men sällan till mig själv. Jag äger faktiskt inga egna raggsockar! Det här var hur perfekt som helst!

Det är lite glest med inlägg här nu för tiden. Det beror på lite olika saker. Mycket för att jag ständigt är ute med barnen i snön istället för att sitta inne och sticka eller vara vid datorn. Och när kvällen väl kommer så stupar jag i säng efter alla pulkarace, så då blir det varken sticka eller dator heller. Det blir bättre när vädret blir varmare för då kan jag vara ute med kidsen OCH sticka samtidigt utan att frysa fingrarna av mig :D Men inte än... måste åka mer pulka först.

3 kommentarer:

 1. Grattis till vinsten!
  Ja, passa på att åka pulka medans snön finns och barnen vill, härligt är vad det är!

  SvaraRadera
 2. Du gör hel rätt i att vara ute med barnen och åka pulka, man ska ta till var den tiden då barnen är små. Har själv fyra barn och jag minns tillbaka med glädje när man åkte pulka med dom.Nu får jag åka pulka och leka i snön med barnbarnen och jag tycker det är jätte roligt.

  SvaraRadera
 3. Grattis!!!!!:). Tack för kommentaren på min blogg. Kul att "träffa" likasinnade.//anette

  SvaraRadera