söndag 24 januari 2010

Dagens överraskning !

Döm om min förvåning när jag loggar in idag och ser att jag fått en kommentar om att jag (moi!) har fått en award. Tack gulle dig Cecilia, jag blev jätteglad!Uppgifterna som följer awarden lyder som följer:
1) Länka till den som gav mig min utmärkelse!
2) Berätta 7 intressanta saker om mig själv
3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag vill ge utmärkelsen till!
4) Lämna kommentar hos dessa 7 att de fått utmärkelsen!

Men då uppstår genast ett om än så angenämt bekymmer. Jag ska skicka den vidare, och jag behöver nog en stund att fundera över till vilka! Det finns massor med bloggar som jag gillar! Men jag återkommer snart med det.

Ett svårare problem blir att skriva sju intressanta saker om mig. Jag har medvetet valt att inte vara särskilt personlig eller självutlämnande på min blogg, för jag ville att den skulle handla om garn, hantverk och det jag gör och inte om mig, den jag är. Nu hänger det jag gör och den jag är iofs ihop, men ändå.

Men det är svårt att komma på sju saker om mig som är intressanta, och när jag alls kommer på nåt så är det mer personligt än intressant egentligen... allt verkar bli nån slags beskrivning av hur jag är som person. Så jag återkommer om det också!

2 kommentarer:

  1. :-)
    Visst är det svårt?! Med sju punkter ska man få ur sig något om sig själv som är "intressant", inte alltför självbelåtet och helst "sant"!

    SvaraRadera
  2. Tack för award, blev jätteglad och det är min allra första, nu ska jag bara räkna ut hur man gör, det kan ta ett tag. Nu känns det faktiskt roligare på jobbet idag fastän snön vräker ner och mycket kontorsarbete väntar

    SvaraRadera