onsdag 7 april 2010


Hur mycket man stickar går i perioder tycker jag. Vissa dagar finns det alls inte tid att sticka, allt går i ett och när kvällen kommer så somnar man nästan samtidigt som barnen. Och de dagar det är sådär svårt att få tid att sitta (eller gå omkring, det händer också) och sticka så längtar jag efter nästa stickstund, är det inte knasigt så säg??

Just nu så är det sådana dagar där tiden bara går upp i rök. Men jag stjäl mig små stunder och stickar på bebissockar i Fabel. De är så pyttesmå och söta. Och garnet ger mig vårkänslor!

4 kommentarer:

 1. Visst är det skumt, det där med sticktid?! Även drivkraften varierar lite, tycker jag!
  Fabel är ett härligt garn och just din färgställning är ju för ljuvlig! Mysstickning när det är som bäst!

  SvaraRadera
 2. Åh vilka härliga färger!
  Jag kan ju inte skylla på att jag inte har tid egentligen, däremot tror jag att jag har så många "ska bara först" innan jag sätter mej vid stickningen, att det inte blir en enda maska stickad på hela da´n! Helknäppt!!!!

  SvaraRadera
 3. Visst är det så?! Ibland finns inte stickinspirationen inte heller där. Men så går det en stund och man längtar efter att hitta det där mönstret som gör att man inte kan tänka på något annat?!

  Fantastisk färgställning. Snart är väl våren ändå här?

  SvaraRadera
 4. Känner igen mej, jag är också "periodare" i min stickning, vilket märks i min blogg. Just nu är huvudet bara fullt med idéer, men sen kommer jag inte längre. Lite vårtrött kanske. Men jag skulle gärna vilja njuta av sköna stunder i solen med en rolig stickning nu i helgen. Skall förresten på en längre bilresa nu i em, vad skall jag sticka då??

  SvaraRadera