måndag 3 augusti 2009

Hej och välkommen


Jag ger mig nu alltså ut i bloggvärlden för att få lite respons på vad jag försöker göra med alla dessa garn som dräller omkring här hemma. Tiden är knapp, men jag stjäl mig lite tid då och då för att få skapa något. Det är så fantastiskt kul att med bara händerna och nån sticka eller fem få till något (mer eller mindre) användbart.

Just nu är jag hemskt användbarlig känner jag och har precis lärt mig att sticka vantar.. Ja ja ja, jag vet att det finns stickfantaster som kunnat sticka ända sedan de var nyfödda i princip, men nu råkar jag inte tillhöra den arten av människor. Utan jag tillhör den arten som vid 34 års ålder lärde sig att komma över sin stickfobi som suttit i sen högstadiets lektioner med syslöjdsfröken Barsebäck (... jag minns inte ens vad hon hette på riktigt).

Förutom det nyväckta stickintresset så är jag född med en virknål i handen och har sen knypplat,vävt och sytt kläder, så sånt kommer nog att dyka upp lite då och då också.

Det kommer att ta mig ett litet tag att få till den här sidan, men hav tålamod kära vänner...

Jag önskar välkommen och hoppas på många åsikter och inspirerande idéer!!

2 kommentarer:

  1. hej syster, åh vad roligt att du ska blogga.. jag kommer bli ditt största fan :) liiite mer rosa på sidan skulle dock inte skada, hihi. puss & kram

    SvaraRadera
  2. Välökommen till denna trevliga värld! Jag är inte bloggare själv, men älskar att hämta inspiration till mitt stickande, virkande, knypplande, vävande ifrån er andra!
    Lycka till!
    Liisa

    SvaraRadera