söndag 23 augusti 2009

Jag har följt ett mönster!!!!!Äntligen har jag gett mej ut i stickmönstrens värld. Det var ju inte så svårt när jag väl fattat vad alla konstiga förkortningar betydde, men jag kände mej inte alls särskilt smart i början. Jag var tvungen att fråga om en massa saker... men nu är första grejen klar! Ett par pulsvärmare, stickade i rött ullgarn och med en virkad kant i svartglittrigt.
Men jag kunde ju såklart inte göra alldeles som det stod i mönstret, så jag bytte till mindre stickor :D Jag hittade mönstret hos http://stickfrossa.blogspot.com/; TACK! De var enkla även för mej som är nybörjare och det gick fort som bara den att sticka dem när jag väl kom på hur det skulle vara.. Nu är det bara trådarna som ska fästas, tur att det inte är så många :D2 kommentarer:

  1. fina!!! nu har jag börjat på en halsduk, svart & fin :) började på en sjal först, men la den åt sidan för den krävde tankeverksamhet & det har jag inte på kvällarna framför tvn... stor kram syster!

    SvaraRadera
  2. Så kul :D jag vill gärna se den när den blir klar så glöm inte fota den! Jag blev också sugen på en halsduk... håller på för fullt. Enkel, men är man nybörjare så är man ;) kram

    SvaraRadera