lördag 10 oktober 2009

Börjar bli odelat positiv..

Måste tacka er som svarat på min ssk-fråga :D Det är faktiskt rätt skoj att sitta och provsticka en massa olika varianter och se hur skillnaden syns. Jag måste erkänna, jag har aldrig någonsin provstickat något förut. Inte en endaste provlapp. Ever. Sånt har jag aldrig tålamod till. Jag vill liksom sätta igång med en gång. Så det som jag har gjort denna veckan är okänt för mig. Att verkligen fundera och planera och så provsticka nya kombinationer som jag aldrig gjort förut. Det är riktigt kul!

Och nu dags för att öva lite på s1k2togpsso, som för en vecka sedan var helt obegripligt för mig :D Och nu FÖRSTÅR jag... hehe. Känns lite som att vara medlem i och inneha koden för någon hemlig sticksekt, om ni förstår känslan?!

2 kommentarer:

  1. Förstår precis. För ett år sen tyckte jag att det var gallimatias och fattade inte hur man nånsin skulle kunna lära sig sånt där. Men nu kan jag och är det nåt jag inte förstår så kollar jag in videos på knittinghelp.com, helt suveränt! :-)

    Lycka till med ditt projekt!

    (Hade aldrig heller stickat provlappar, det får bli som det blir har varit mitt mantra!)

    SvaraRadera
  2. Jag förstår precis vad du menar! Hade själv stora problem för någon vecka sedan. Har lärt mig en del på knittinghelp.com Där finns allt (tror jag) förklarat med både ord och bild. Tyvärr har jag inte fått garnet ännu så jag kan inte starta SYTYCK än...

    SvaraRadera